Bij CrossFit Arnhem vinden wij kennis van de movements, het goed uitvoeren van de bewegingen en focus op techniek erg belangrijk. Om volgens de CrossFit methode te kunnen trainen is het belangrijk dat je de basisbeginselen en bijbehorende technieken goed onder de knie hebt alvorens je meedoet aan de reguliere lessen. Dit leer je bij CrossFit Arnhem tijdens het On Ramp programma.

Tijdens het On Ramp programma, welke vier weken duurt, leer  je de basisbeginselen van CrossFit. Tijdens dit programma worden de Do’s en Dont’s van de verschillende fundamentele CrossFit bewegingen behandeld. Als je het On Ramp programma succesvol hebt afgerond, en je de basisbeginselen voldoende beheerst, ben je klaar om mee te doen met de dagelijkse WOD’s bij CrossFit Arnhem.

De negen fundamentele bewegingen van CrossFit zijn:

  • Air Squat – Front Squat – Over Head Squat
  • Shoulder Press – Push Press – Push Jerk
  • Deadlift – Sumo Deadlift High Pull – Medicine Ball Clean

Iedere eerste zaterdag van de maand starten wij met een nieuwe cursusgroep (aanmelding is verplicht). Het On Ramp programma bestaat uit 4 lessen, wekelijks op zaterdagmiddag om 13:00u. Het is belangrijk dat je alle lessen bijwoont.

De kosten van het On Ramp programma bedragen éénmalig € 90,-. Deelname aan het On Ramp programma is verplicht* voor alle nieuwe leden van CrossFit Arnhem.

Bij jouw inschrijving ontvang je een gratis starterspakket bestaande uit een springtouw, een mobility bal en een CrossFit Arnhem t-shirt!

Kan je niet in de weekenden en wil je toch graag lid worden en het On Ramp programma volgen? Dat is nu ook mogelijk in de vorm van Personal Training (PT). D.m.v. 1-op-1 coaching kan de On Ramp in 3 lessen worden afgerond. De kosten van het On Ramp programma in PT vorm bedragen éénmalig € 120,-. Deze lessen worden van te voren ingepland met de coach.

Voor meer informatie of aanmelden neem je contact op met CrossFit Arnhem via: info@crossfitarnhem.com.

 

*Heb je al ervaring met CrossFit en beheers jij de negen fundamentele bewegingen al? Geef dit dan aan tijdens het intakegesprek met de trainer, eventuele mogelijkheden worden dan besproken.

Neem direct contact op
Crossfit Arnhem WOD-2457