senior-fit

CrossFit is voor alle leeftijden en is uitermate effectief in de strijd tegen diabetes, overgewicht, hart- en vaatziekte etc. Met CrossFit verbeter je je algehele fysieke gesteldheid waardoor je fitter in het leven komt te staan. Vanaf 1 december 2018 start er een nieuwe les bij CrossFit Arnhem: SeniorFit.Een CrossFit les speciaal voor de oudere sporters onder ons. Sporten middels een speciaal programma onder begeleiding van coach Anna Wilson waarbij rekening wordt gehouden met de wensen en mogelijkheden van de deelnemers. Wij starten met SeniorFit lessen op maandag, woensdag en vrijdag van 11:00-12:00 uur. Na afloop van de les kan er onder het genot van een kopje koffie/thee nog even gezellig worden bijgekletst. Aanmelden voor een proefles SeniorFit kan door een mail te sturen naar info@crossfitarnhem.com of te bellen naar 026-303 34 28.

GRATIS PROEFLES