CrossFit Kids & Teens

Samenwerken en zelfvertrouwen

CrossFit Arnhem Kids is de enige CrossFit box in Arnhem die zich ook officieel CrossFit Kids affiliate mag noemen.

Net als bij het CrossFit programma voor volwassen staan ook binnen het CrossFit Kids & Teens programma de fundamentele bewegingspatronen centraal. Het CrossFit Kids & Teens programma is speciaal ontworpen voor de specifieke ontwikkelingsbehoeften van kinderen van alle leeftijden. Op een leuke en speelse manier wordt er aandachtig met de kinderen gewerkt om ze fitter, vaardiger en sterker te maken met als uiteindelijk doel fit te zijn voor het leven.

Met ons CrossFit Arnhem Kids & Teens programma werken wij niet alleen aan het veilig bewegen, ook leren wij de kinderen om samen te werken, zelfvertrouwen op te bouwen en om sociale contacten te maken. Maar het allerbelangrijkste: bij ons leren kinderen om plezier te hebben in bewegen!

Benieuwd geworden naar onze ruimte en kids lessen? Bekijk dan het filmpje van CrossFit Arnhem bij Zappsport

CrossFit Arnhem Kids zijn in te delen in 2 leeftijds categorieën:

CrossFit Kids

Onze CrossFit Kids-lessen zijn gericht op kinderen in de leeftijdscategorie van 8 t/m 12 jaar.

Het doel van het CrossFit Kids programma is om kinderen bekend te maken met sporten en hen dit te laten ervaren op een leuke en actieve manier. Een CrossFit Kids les duurt +/- 45 minuten en draait voornamelijk om het ontwikkelen van een breed scala van algemene fysieke en motorische vaardigheden. Middels diverse activiteiten zoals parcoursen afleggen, team spelletjes en leuke workouts zijn de kinderen actief bezig en leren ze zo de voordelen van bewegen. Daarnaast werken ze aan het maken van sociale contacten, het verbeteren van hun zelfvertrouwen en andere belangrijke levensvaardigheden.

Onze CrossFit Kids lessen zijn elke donderdag om 16:00 uur. 

Mocht uw kind een keer mee willen doen, meldt hem/haar dan aan voor een Kids proefles via onze proeflesplanner.

CrossFit Teens

Onze CrossFit Teens lessen zijn gericht op kinderen in de leeftijdscategorie van 12 t/m 18 jaar.

Vanaf een jaar of 12 zijn de meeste kinderen toe aan een meer uitdagend programma. In de tienerjaren ontwikkelt het menselijk lichaam zich in een razend tempo en kan het lichaam zelfs van week tot week veranderen. Het CrossFit Teens programma is zo ontwikkeld dat kinderen met deze veranderingen leren omgaan en zichzelf succesvol blijven ontwikkelen, zowel fysiek als mentaal. In het CrossFit Teens programma ligt de nadruk op het aanleren van technieken van de meer geavanceerde bewegingen en gaat het programma verder met het ontwikkelen van fysieke vaardigheden.

Onze CrossFit Teens lessen zijn elke dinsdag- en donderdagmiddag om 16:00 uur. 

Aanmelden voor een Teens proefles kan via onze proeflesplanner.

 

Meer vragen over ons CrossFit Arnhem Kids- of  Teens-programma? Voor meer informatie neem contact op met CrossFit Arnhem via: info@crossfitarnhem.com.

Wil je meedoen met een proefles? Meld je aan voor een gratis proefles via onze proeflesplanner. 

Enthousiast geworden en meedoen met een gratis proefles?

GRATIS PROEFLES