Fysio & Massage

Fysiotherapie door Fysiocare

Voor de meeste klachten zijn er meerdere wegen die naar een pijnvrij bestaan leiden. Fysiocare is een praktijk voor fysiotherapie met diverse specialisaties en verschillende bewegingsactiviteiten. De behandelingen zijn vooral gericht op goed en optimaal herstel van sportblessures. Samen met jou zoeken zij naar de juiste behandelmethode. Je kunt zonder verwijsbrief van de huisarts bij de fysiotherapeut behandeld worden.

Sinds januari 2018 heeft Fysiocare een behandelruimte binnen de locatie van CrossFit Arnhem. U kunt hier naast het trainingsprogramma van CrossFit Arnhem dus ook terecht voor fysiotherapie.

Bent u woonachtig in Arnhem en/of traint u bij CrossFit Arnhem, heeft u affiniteit met krachtsporten of bijvoorbeeld bootcamp, obstacle runs en outdoor trainingen? Dan kunt u bij klachten het algemene telefoonnummer bellen van Fysiocare voor het maken van een afspraak bij onze therapeut Ron van den Berg*. Ron is aanwezig bij CrossFit Arnhem op woensdagochtend en vrijdagmiddag.

Maak direct een afspraak!

Ron van den Berg
Tel.: 026 – 333 30 09 / 06 – 46 73 70 66
https://fysiocareoosterbeek.nl

* Fysiocare beheert zijn eigen agenda, dus hiervoor gelieve  niet te mailen of bellen naar CrossFit Arnhem.

Sportmassage door Muscle Recovery

Massage helpt bij de afvoer van afvalstoffen waardoor je lichaam sneller herstelt. Bovendien voorkom je met een sportmassage overbelasting van je spieren en dus blessures of je gebruikt sportmassage om je spieren te activeren.

Anouk van Eyck, gecertificeerd NGS-sportmasseur en eigenaar van Muscle Recovery, is iedere woensdag van 16:00-21:00 uur bij CrossFit Arnhem aanwezig voor sportmassages.

Voor een behandeling van Muscle Recovery bij CrossFit Arnhem gelden de volgende prijzen:

  • € 32,00 (30 minuten)
  • € 40,00 (45 minuten)
  • € 52,00 (60 minuten)

Het is ook mogelijk om een 10-rittenkaart aan te schaffen. Je betaald dan voor 9 behandelingen en je krijgt 1 behandeling gratis!

SPECIALE INTRODUCTIEKORTING: in de maand april ontvangt iedereen op zijn/haar 1e behandeling 10% introductiekorting.

Wil jij een afspraak maken voor een sportmassage bij CrossFit Arnhem? Bel of app Anouk*!

Anouk van Eyck
Tel.: 06 – 27 21 23 91

* Anouk beheert haar eigen agenda, dus hiervoor gelieve niet te mailen of bellen naar CrossFit Arnhem.

Benieuwd wat CrossFit Arnhem voor jou kan betekenen?

GRATIS PROEFLES