Lesaanbod

CrossFit Arnhem heeft een ruime box van maar liefst 1200m2, een uitgebreid assortiment aan materialen en een divers lesaanbod. Met behulp van professionele en gecertificeerde trainers wordt er gewerkt aan kracht, conditie, techniek en uithoudingsvermogen. Individueel trainen of toch liever in groepsverband sporten? Bij CrossFit Arnhem is het allemaal mogelijk en is er voor ieder wat wils.

Bekijk hier onze lessen en meld je direct aan voor een gratis proefles!

null

Weightlifting (OLY)

Olympisch gewichtheffen is een belangrijk onderdeel binnen CrossFit.

null

Personal Training

Liever 1-op-1 aan de slag met een Personal Trainer? Dat kan!

null

CrossFit WOD

Geen enkele training is hetzelfde met de Work Out of the Day. De WOD is gericht op kracht- en conditietraining. Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd.

null

Endurance WOD

De Endurance WOD is een perfecte aanvulling op de reguliere training en zijn voor hen die graag hun aerobe capaciteit willen vergroten.

kracht conditie

SeniorFit

Senioren die regelmatig bewegen hebben meer gezonde jaren, minder risico op vallen en een langere zelfstandigheid. Tijdens de les SeniorFit wordt er in groepsverband gewerkt aan kracht, uithoudingsvermogen, energie, mobiliteit, snelheid, coördinatie, balans en zelfvertrouwen. Iedereen, ongeacht leeftijd/sportervaring kan mee doen!

krachttraining crossfit arnhem

Kracht WOD

Tijdens de lessen van de Kracht WOD wordt er specifiek aandacht besteed diverse spiergroepen en wordt het kracht-uithoudingsvermogen van deze spiergroepen getraind.

null

CrossFit Kids & Teens

CrossFit Arnhem Kids & Teens is speciaal ontworpen voor de specifieke ontwikkelingsbehoeften van kinderen van alle leeftijden. Op een leuke en speelse manier wordt er aandachtig met de kinderen gewerkt om ze fitter, vaardiger en sterker te maken met als uiteindelijk doel fit te zijn voor het leven.

personal trainer

StrongFit/StrongHer

Met StrongFit wordt gekeken naar de fundamentele bewegingspatronen van de mens. Een sterke basis en het begrijpen van het hoe en waarom met betrekking tot beweging is belangrijk om oefeningen optimaal, veilig en correct uit te kunnen voeren.

null

Open Gym & Open Platform

Tijdens de Open Gym uren kunnen onze leden zelfstandig komen trainen. Het doel van de Open Gym is vooral dat leden tijdens deze momenten kunnen werken aan hun eigen ontwikkeling, bijvoorbeeld door eerder geleerde skill sets uit de les voor zichzelf te herhalen en te verbeteren.

Durf jij de uitdaging aan? Meld je dan nu aan!

GRATIS PROEFLES