Recensies

Kijk wat andere Crossfitters vinden van onze CrossFit box in Arnhem!

  • Een geweldige plek waar iedereen het beste uit zichzelf én elkaar haalt. Het respect tussen de leden en Michael en de leden onderling maakt dat iedereen zich welkom voelt. Onder begeleiding van deze supertrainer (welke geduld heeft wanneer nodig, maar ook verandert in “drillmeester” en alles uit je naar boven haalt als het erop aankomt) en in een leuke community met een goede sfeer, is dit een plek waar je de beste versie van jezelf kan vinden.
    Manon Vreeling
  • CrossFit Arnhem is een gezellige community waar iedereen voor elkaar klaar staat. Iedereen van elk formaat (beginner tot gevorderde) is welkom en wordt geholpen waar nodig. De sfeer bij CrossFit Arnhem vind ik ook top. Iedereen is toegankelijk en behulpzaam! Wat ik persoonlijk als een heel erg pluspunt ervaar, is dat ik gelijkgestemden heb gevonden met betrekking tot mijn ‘levensstijl’, opvattingen binnen sport en training, mijn passie en wat ik belangrijk vind. Dat heb ik tot nu toe nergens anders kunnen vinden. De trainingen zijn afwisselend, uitdagend en vernieuwend! Ik denk dat CrossFit Arnhem staat voor passie, vriendschap, uitdaging, elkaar helpen beter te worden en het beste uit iemand te halen.
    Hannelore Kuif
  • CrossFit Arnhem is een plek waar je doormiddel van uitdagende WOD’s het beste uit jezelf kan halen, dat samen met goede en motiverende begeleiding van de Trainer!!!De Community die ontstaat door veel passie en zelfde interesses van de leden en trainer vind ik top. CrossFit Arnhem is grensverleggend, een passie, uitdagend, motiverend, respect, samenzijn, vriendschap, jezelf zijn, dus eigenlijk een levensstijl! Beginner of gevorderd CrossFit is voor iedereen!
    Mike Hendriks

Waarom wachten?

GRATIS PROEFLES