Waarom trainen bij RESPIRO Female Strength & Conditioning?

KRACHTTRAINING VOOR EN DOOR VROUWEN.

 

RESPIRO staat voor ademen, voor herstel van kracht en voor terugkeren naar het leven. Wat is er mooier dan dat jij weer in je eigen kracht komt te staan? En ik wil jou daar graag bij helpen!

Mijn doel is om vrouwen te begeleiden d.m.v. kracht- en conditie training. Iedere vrouw, in elke fase van haar leven. Dus of je nou zwanger bent, onlangs bevallen, moeder, maar ook vrouwen die willen werken aan de sterkste versie van hunzelf.

Voor elke fase zijn er passende lessen. Kijk snel bij GROEPSLESSEN voor de meest geschikte les voor jou.

Anna wilt vrouwen trots maken op zichzelf, op hun kunnen en uit te dagen in wat ze nog meer kunnen bereiken.

Trainen bij RESPIRO, wat kan jij verwachten?

-Trainen in kleine groepen van maximaal 7 vrouwen per les

-Vaste trainingstijden, dus geen gedoe met wekelijks inschrijven. Je bent dus gegarandeerd van jouw trainingplek

-Persoonlijke begeleiding

-Besloten Facebook groep waar je met jouw mede-sporters contact kan houden. Ook kan je hier vragen stellen over de training of lichamelijke klachten. Of gewoon gezellig kletsen, ervaringen met elkaar delen of gegevens uitwisselen?

Ik vind het belangrijk dat iedereen zich welkom en op zijn gemakt voelt bij de RESPIRO community.

GROEPSLESSEN

Begeleid trainen in een kleine groep van maximaal 7, ontwikkeld door en voor vrouwen. Door de kleinschaligheid is er genoeg ruimte voor persoonlijke aandacht.

 

RESPIRO MOMS

Pre- & Postnataal: 45 min.
Deze les is speciaal voor vrouwen die zwanger zijn of onlangs bevallen (vanaf 6 weken postpartum). Ook vrouwen die klachten ervaren tijdens het trainen aan hun bekkenbodem/core etc. kunnen aansluiten in deze les.

De focus ligt in deze les op de gezondheid en het versterken van de bekkenbodem en core en de rest van je lijf door middel van krachttraining. We besteden aandacht aan het correct aanleren van een juiste, diepe ademhaling. Het doel is om jou lijf gezond en sterk te houden, niet alleen tijdens je zwangerschap en postpartum herstel, maar ook daarna zodat jij kan (blijven) bewegen op de manier waar jij gelukkig van wordt.

 

RESPIRO STRENGTH

Female Strength: 60 min.
Geen willekeurige trainingen, maar krachttraining d.m.v. een doordachte programmering en progressieve overload.

In deze les ligt de focus op explosieve kracht, het verbeteren van postuur, lichaamsbouw en mind muscle connection. Het doel is om jou bekend te maken met krachttraining, je eigen grenzen leren kennen en te verleggen en jouw innerlijke kracht te (her)vinden om jou sterk te maken voor het alledaagse leven.

 

RESPIRO PT

Personal Training 1-op-1: 60 min.

Naast groepslessen biedt RESPIRO ook personal training aan. Heel fijn als je net wat extra aandacht wilt besteden aan je trainingen of omdat je een specifiek doel hebt. Of gewoon wanneer je het fijner vindt om 1-op-1 begeleid te worden.

Tijdens Personal Training wordt er specifiek naar jouw verhaal, lichaam en behoeftes gekeken. Aan de hand van de bevindingen kan een persoonlijk trainingsplan worden opgesteld ter ondersteuning van het behalen van jouw doelen.

 

RESPIRO ONLINE

Online/Remote coaching

Wanneer je het gevoel hebt dat je meer begeleiding nodig hebt, of je trainingen meer geïndividualiseerd wilt hebben, dan is er de optie om online coaching af te nemen.

Je ontvangt elke 4 weken een geïndividualiseerde trainingsprogramma aan de hand van jouw persoonlijke situatie, behoeften en doelen.

Online Coaching is iets voor jou wanneer:

 • Je al enigszins ervaring hebt met krachttraining. Je bent bekend met de basis lifts zoals squats en deadlifts, en bodyweight oefeningen zoals lunges en push-ups zijn jou ook niet onbekend.
 • Je niet helemaal zeker weet of je voldoende ervaring hebt om zelfstandig te starten met trainen, maar ook wanneer je al langere tijd met (vage) klachten loopt en wel ervaring hebt met krachttraining.
 • Je geen ervaring hebt met krachttraining, maar wel wilt werken aan je techniek, kracht  en beter wilt leren bewegen.
 • Je bekkenklachten en/of een diastase hebt en je op een verantwoorde manier wilt trainen.
 • Je gemotiveerd bent om zelf aan de slag te gaan met je trainingen; dit kan zowel in de gym als thuis.
 • Je open staat voor het leren van nieuwe bewegingen, oefeningen en technieken en hier ook echt de tijd voor wilt nemen.
 • Je bereid bent om je trainingen aan te passen, het process te vertrouwen en je overtuigingen over krachttraining te testen.

 

TARIEVEN

ABONNEMENTEN GROEPSLESSEN

 • 1 x per week €25,- (€100,- per maand)
 • 2 x per week €40,- (€ 160,- per maand)

 

PERSONAL TRAINING

RESPIRO werkt in trajecten van minimaal 5 weken. Dit betekent dat je gedurende 5 weken 1 keer per week, of vaker, onder begeleiding van coach Anna een training doet van 60 minuten. Alle trainingen vinden plaats bij CrossFit Arnhem, tenzij anders afgesproken. Alle rittenkaarten* zijn 6-maanden geldig na datum van aanschaf.

 • 5-rittenkaart: € 325,-
 • 10-rittenkaart: € 650,-
 • Eenmalige Personal Training 1-op-1 (60min.): € 70,-
 • Persoonlijk Trainingsschema op maat: € 55,- per 4 weken.

*Dit is exclusief een persoonlijk trainingsprogramma.

Bovengenoemde bedragen zijn inclusief BTW en exclusief lidmaatschap bij CrossFit Arnhem. Voor Personal Training is een abonnement bij CrossFit Arnhem niet noodzakelijk. Heb je een persoonlijk schema en wil je deze trainingen uitvoeren bij CrossFit Arnhem, dan dien je wel een abonnement bij CrossFit Arnhem af te sluiten. Kijk op de website van CrossFit Arnhem voor de diverse lidmaatschappen en de exacte tarieven.

 

ONLINE COACHING

Bij Online Coaching ga je een traject aan van minimaal 12 weken. In dit traject zitten, naast je geïndividualiseerde trainingsprogramma, ook wekelijkse coaching calls, voedingsadvies etc. om jouw progressie te tracken en te fine-tunen.

 • Prijs op aanvraag

OVER COACH ANNA

DE DRIJFVEER ACHTER RESPIRO

In 2013 is zij samen met haar partner een eigen CrossFit box begonnen (CrossFit Arnhem) en was zij werkzaam als personal trainer.

Tijdens de zwangerschap van haar eerste dochter in 2016 merkte zij dat er te weinig informatie te vinden was omtrent krachttraining tijdens en na de zwangerschap. In de jaren daarna heeft zij zich verder gespecialiseerd in pre- & postnataal fitness en vrouwelijke gezondheid.  In 2018 beviel zij van haar tweede dochter en door complicaties na de bevalling verliep haar herstel helaas anders. Hierdoor ging zij zichzelf nog verder verdiepen in de vrouwelijke atleet, en de invloed van hormonale veranderingen op trainen en herstel. Door haar eigen openheid en het delen van haar persoonlijke ervaringen bleek dat veel vrouwen rondlopen met uiteenlopende vragen over diastase, bekkenpijn, verzakkingen en andere lichamelijke klachten. Hieruit ontstond haar passie om vrouwen weer te helpen in hun kracht te komen staan.

Door middel van online trainingsprogramma’s en personal training helpt Anna vrouwen bij het trainen tijdens en na de zwangerschap. Daarnaast bied zij Small Group Trainingen, gebaseerd op functioneel krachttraining, aan voor vrouwen, en bied zij persoonlijk advies aan op het gebied van hormonale veranderingen.

Anna heeft veel ervaring als personal trainer en het coachen van zowel mannen en vrouwen van allerlei niveau’s. Haar focus ligt nu op het het coachen door middel van haar online training programma’s Small Group Training. Daarnaast wilt zij meer kennis verspreiden over het vrouwelijke lichaam, de menstruele cyclus, hormonen en kracht training. Daarnaast is haar doel vrouwen te informeren over hun capaciteiten en hun te helpen als vrouwelijke atleet in hun training prestaties. Ze streeft ernaar een verandering teweeg te brengen in pre- & postnatale zorg.

Anna is zelf fanatiek met trainen. Ze is gek op CrossFit en functioneel trainen. Kracht training geeft haar een boost in energie en ze vind het leuk om haar eigen lichaam sterker te maken. Vroeger een wedstrijdzwemster, nu vooral voor de lol. Ze wandelt graag in de natuur.

“It is a shame for a woman to grow old without ever seeing the strength and beauty of which her body is capable.” - Socrates

CONTACT

RESPIRO Female Strength & Conditioning
Emplacementsstraat 4b
6827 DA Arnhem
anna.wilson@crossfitarnhem.com +31 (0)26 - 303 3428

STUUR EEN BERICHT