SeniorFit

SeniorFit bij CrossFit Arnhem, een lesprogramma speciaal ontwikkeld voor 50+’ers. Senioren die regelmatig bewegen hebben meer gezonde jaren, minder risico op vallen en een langere zelfstandigheid. Wil jij fit door het leven, je energieker voelen en jouw conditie verbeteren? Bij CrossFit Arnhem helpen wij jou graag om actief en gezond ouder te worden.

Tijdens de lessen SeniorFit bij CrossFit Arnhem wordt er in groepsverband onder begeleiding van een coach getraind. Samen gaan wij aan de slag met kracht, uithoudingsvermogen, energie, mobiliteit, snelheid, coördinatie, balans en zelfvertrouwen. De lessen zijn gebaseerd op de basisbewegingen van CrossFit, maar zullen worden aangepast op individueel niveau. Zo kan iedereen, ongeacht leeftijd/sportervaring mee doen!

De Senior Fit lessen worden gegeven op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend van 11:00-12:00 uur.

Deze WOD is voor de doelgroep van 55+ en is toegankelijk voor beginnende en meer ervaren sporters. Na de les staat er een heerlijk kopje koffie klaar.

Enthousiast geworden, of ken jij iemand die graag een keer met deze les mee wilt doen? Neem dan contact met ons op voor een gratis proefles. Mailen kan naar: info@crossfitarnhem.com.

SeniorFit abonnementen:

  • Senior Fit Bronze (2x per week): € 45,00 per maand
  • Senior Fit Silver (3x per week): € 55,00 per maand

* Met het SeniorFit abonnement kan ook worden deelgenomen aan de lessen Barbell Drills, StrongFit/StrongHer.

Fit door het leven & energieker voelen?

GRATIS PROEFLES