SeniorFit

SeniorFit bij CrossFit Arnhem, een lesprogramma speciaal ontwikkeld voor 50+’ers. Senioren die regelmatig bewegen hebben meer gezonde jaren, minder risico op vallen en een langere zelfstandigheid. Wil jij fit door het leven, je energieker voelen en jouw conditie verbeteren? Bij CrossFit Arnhem helpen wij jou graag om actief en gezond ouder te worden.

Tijdens de lessen SeniorFit bij CrossFit Arnhem wordt er in groepsverband onder begeleiding van coach Anna doelgericht getraind. Samen gaan wij aan de slag met kracht, uithoudingsvermogen, energie, mobiliteit, snelheid, coördinatie, balans en zelfvertrouwen. De lessen zijn gebaseerd op de basisbewegingen van CrossFit, maar zullen worden aangepast op individueel niveau. Zo kan iedereen, ongeacht leeftijd/sportervaring mee doen!

Deze WOD is voor de doelgroep van 50+ en is toegankelijk voor beginnende en meer ervaren sporters. De Senior Fit lessen zullen worden gegeven op maandag, woensdag en vrijdag van 11:00-12:00 uur. Na de les zal er een lekker kopje koffie klaarstaan voor de deelnemers.

Enthousiast geworden, of ken jij iemand die met deze les mee wilt doen? Mailen kan naar: info@crossfitarnhem.com.

Na een gratis proefles zullen voor SeniorFit de volgende abonnementsprijzen worden gehanteerd:

  • Senior Fit Bronze (2x per week): € 45,00 per maand
  • Senior Fit Silver (3x per week): € 55,00 per maand

Fit door het leven & energieker voelen?

GRATIS PROEFLES