Sportschool Arnhem | Crossfit Arnhem

De sportschool van Arnhem 

Een sportschool in Arnhem anders dan de andere. Crossfit Arnhem. Waar er in de “normale”sportschool vooral gebruik wordt gemaakt van grote ingewikkelde fitnessapparaten, wordt er bij ons voornamelijk met eigen lichaamsgewicht getraind. Denk hierbij aan oefeningen met kettlebells, crossfit stangen en multifunctionele pull-up rekken. Hiermee zijn talloze oefeningen mee uit te voeren in onze sportschool in Arnhem tijdens een WOD training.

Sportschool in Arnhem met professionele begeleiding

Bij onze sportschool in Arnhem hechten we veel waarde aan het juist begeleiden van onze leden. Hiervoor hebben we gecertificeerde en professionele trainers rondlopen in de sportschool. Tijdens groepslessen zorgen zij ervoor dat jij op de juiste manier je oefeningen uitvoert en zorgen ook voor mentale steun zodat je nog net even dat extra zetje kan geven. Wil je liever individueel trainen? Ook dat is mogelijk. Met behulp van een personal trainer kan je werken aan je doelen. Wil je bijvoorbeeld werken aan je conditie of aan je kracht? Dan zorgen wij ervoor dat we je kunnen helpen met het behalen van deze doelen.

Waarom kiezen voor sportschool Crossfit Arnhem

Leden kunnen zeven dagen in de week sporten onder deskundige begeleiding in groepsverband of individueel. De kracht van onze sportschool in Arnhem is dat iedereen elkaar kent en bereidt is elkaar te steunen en te motiveren. Onze trainers denken graag me je mee met het opstellen van de juiste doelen. Om jou deze doelen te laten behalen zorgen wij voor een professionele begeleiding gedurende het proces met zowel fysieke als mentale steun. Ben jij opzoek naar deze uitdaging en wil je samen met ons aan de slag om je doelen te bereiken? Neem dan contact met ons op door het volgende nummer te bellen of een mail te sturen naar:

Ook bereid om je grenzen te verleggen?

GRATIS PROEFLES