Strength & Conditioning

Strength & Conditioning, de naam zegt het eigenlijk al, Kracht & Conditie. Dit is een trainingsvorm waarbij je zowel werkt aan je kracht als je conditie. Afwisselende oefeningen met kettlebells, barbells en prowlers zorgen voor het opbouwen van spiermassa en het op peil houden van je conditie.

Bij CrossFit Arnhem kun je wekelijks meedoen aan de Strength & Conditioning trainingen. Onder begeleiding van onze vakkundige coaches word je nog sterker en geef je je uithoudingsvermogen een boost. Onze trainingen verlopen in groepsverband en zijn geschikt voor iedereen. Trainingen zijn in kleine groepen met maximale individuele begeleiding.

Spiermassa opbouwen

Bij het opbouwen van spiermassa en conditietraining denk je misschien aan zware halsters die getild moeten worden en een loopband waar je even een half uurtje op moet zwoegen. Strength & Conditioning is dat totaal niet. Bij ons ga je een afwisselend parcours afleggen waarin je jouw limiet gaat opzoeken en de lat steeds een stukje hoger legt.

Door de afwisseling kun je jezelf verbeteren op verschillende vlakken. Zowel lenigheid, snelheid, coördinatie en uithoudingsvermogen til je met onze trainingen naar een hoger niveau.

Wat is Strength & Conditioning

Een Strength & Conditioning training is een combinatie van gewichtheffen, atletiek en gymnastiek. Tijdens de warming-up komen alle spiergroepen aan bod en wordt je hartslag op peil gebracht. Daarna volgt een variëteit aan oefeningen  op het gebied van kracht en conditie en eindigen we met een cooling down en stretch.

Enthousiast geworden? Kom gerust langs.

GRATIS PROEFLES