Over Ons

Over CrossFit Arnhem

Jouw tweede thuis

Bij CrossFit Arnhem moedigen wij onze leden aan om hun sportieve en fysieke doelstellingen te behalen op het gebied van kracht, uithoudingsvermogen, energie, mobiliteit, snelheid, coördinatie, balans en zelfvertrouwen.

Waarom trainen bij CrossFit Arnhem?

Wij motiveren onze leden om hun comfort zone uit te breiden en door hun pijngrens te gaan, waardoor zij het maximale uit zichzelf kunnen halen. Dit doen we in een toegewijde community met leden die elkaar steunen, motiveren en stimuleren.

Bij CrossFit Arnhem staat goed en veilig bewegen altijd op de eerste plaats: kwaliteit boven kwantiteit. Dit gebeurt door te trainen in kleine groepen met maximale individuele begeleiding. Maar dit kan bij ons ook door Personal Training. Hierdoor is er ruimte voor individuele begeleiding met extra aandacht voor de uitvoering en techniek van de diverse oefeningen. Leden kunnen zich zo optimaal ontwikkelen en worden blessures voorkomen.

Ondanks dat er wordt getraind in groepsverband, traint iedereen bij CrossFit Arnhem op zijn/haar eigen niveau. Door te overleggen met onze coaches zijn er talloze mogelijkheden om trainingen te schalen op het gebied van belasting, intensiteit en duur waardoor iedereen de CrossFit-methode kan volgen. Er is geen completere training voor het hele lichaam dan CrossFit. Van recreatief tot competitief: bij CrossFit Arnhem is iedereen welkom!​

“Wat Papendal is voor de topsporter, is CrossFit Arnhem voor de fanatieke recreatieve- en wedstrijdsporter.”

Michael Wilson, Eigenaar

Meer dan een sportschool

Bij CrossFit Arnhem vinden wij het belangrijk dat jij je op je gemak voelt zodra je de box binnenstapt. Wij willen dat jij je thuis voelt binnen onze community. Grenzen verleggen en het uiterste uit jezelf halen worden aangemoedigd door de trainer en je mede-sporters. Samen werken wij aan een gezondere levensstijl.

  • Professionele begeleiding van gecertificeerde trainers

  • Een sterk community gevoel waar iedereen elkaar kent en steunt

  • Fysiek en mentaal sterker en fitter

  • Afwisseling, uitdaging, en grensverleggend

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heb jij een ijzeren wil en ben je bereid hard te werken en je grenzen te verleggen? Wil jij samen aan de slag om jouw doelen te bereiken en voor eens en altijd afscheid te nemen van die ongezonde gewoontes? Dan is CrossFit bij CrossFit Arnhem geschikt voor jou!