ONDERSTEUN DE VITALITEIT VAN JOUW MEDEWERKERS

Een gezonde medewerker is productiever, fitter én verzuimt gemiddeld 6 dagen per jaar minder. Fitte medewerkers zijn bovendien creatiever, productiever en hebben meer plezier in hun werk.

Zoek jij als werkgever naar manieren om de vitaliteit en het werkplezier van jouw medewerkers te verhogen en hen fit & vitaal te houden? Dan is Corporate Fitness bij CrossFit Arnhem wellicht iets voor jou.
Ook kan Corporate Fitness een bijdrage leveren aan de teambuilding van jouw organisatie. Bij CrossFit Arnhem kan dit zowel op individueel als op groepsniveau. Dit kan bij ons op locatie, een externe locatie of bij jouw organisatie zelf.

Wil jij meer informatie over Corporate Fitness bij CrossFit Arnhem? Neem dan z.s.m. contact met ons op en laat je informeren over de mogelijkheden van corporate fitness voor jouw organisatie.

NEEM NU CONTACT OP

SPORTEN VIA DE WERKGEVER

Als werkgever wil jij jouw personeel stimuleren in een gezonde leefstijl met voldoende beweging. CrossFit Arnhem is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland. Zo kunnen jouw medewerkers via Bedrijfsfitness Nederland sporten bij CrossFit Arnhem. Aantrekkelijk voor jou als werkgever en aantrekkelijk voor jouw medewerkers.

Wil je meer informatie over hoe jij je als werkgever kan aanmelden bij Bedrijfsfitness Nederland? Neem snel een kijkje op hun website en dan zien wij jouw medewerkers binnenkort in onze lessen!

BEDRIJFSFITNESS NEDERLAND

“Corporate Fitness: een gezonde zaak!

MELD JE NU AAN VOOR EEN PROEFLES