Over CrossFit Arnhem

CrossFit Arnhem

CrossFit Arnhem is een state-of-the-art sportschool waar leden 7 dagen per week kunnen sporten onder deskundige begeleiding: individueel en/of in groepsverband. Er is een breed scala aan lessen, waaronder een groot aantal sport specifieke lessen die niet zomaar bij elke CrossFit box worden aangeboden. Deze lessen staan onder leiding van gecertificeerde en gespecialiseerde coaches: coaches die meegaan met de ontwikkelingen in de CrossFit-wereld om zo te kunnen blijven vernieuwen en ontwikkelen.

Missie

“CrossFit is niet de zoveelste fitness trend; het is een manier van leven.”

Bij CrossFit Arnhem moedigen wij onze leden aan om hun sportieve en fysieke doelstellingen te behalen op het gebied van kracht, uithoudingsvermogen, energie, mobiliteit, snelheid, coördinatie, balans en zelfvertrouwen. Wij motiveren onze leden om hun comfortzone uit te breiden en door hun pijngrens te gaan, waardoor zij het maximale uit zichzelf kunnen halen. Dit doen we in een toegewijde community met leden die elkaar steunen, motiveren en stimuleren.

Bij CrossFit Arnhem staat goed en veilig bewegen altijd op de eerste plaats: kwaliteit boven kwantiteit. Dit gebeurt door te trainen in kleine groepen met maximale individuele begeleiding. Maar dit kan bij ons ook door Personal Training. Hierdoor is er ruimte voor individuele begeleiding met extra aandacht voor de uitvoering en techniek van de diverse oefeningen. Leden kunnen zich zo optimaal ontwikkelen en worden blessures voorkomen.

Ondanks dat er wordt getraind in groepsverband, traint iedereen bij CrossFit Arnhem op zijn/haar eigen niveau. Door te overleggen met onze coaches zijn er talloze mogelijkheden om trainingen te schalen op het gebied van belasting, intensiteit en duur waardoor iedereen de CrossFit-methode kan volgen. Er is geen completere training voor het hele lichaam dan CrossFit. Van recreatief tot competitief: bij CrossFit Arnhem is iedereen welkom!

“Wat Papendal is voor de topsporter, is CrossFit Arnhem voor de fanatieke recreatieve- en wedstrijdsporter.”

Waarom trainen bij CrossFit Arnhem?

Bij CrossFit Arnhem vinden wij het belangrijk dat jij je op je gemak voelt zodra je de box binnenstapt. Wij willen dat jij je thuis voelt binnen onze community. Grenzen verleggen en het uiterste uit jezelf halen worden aangemoedigd door de trainers en je mede-sporters. Samen werken wij aan een gezondere levensstijl.

  • Professionele begeleiding van gecertificeerde trainers
  • Een sterk community gevoel waar iedereen elkaar kent, steunt en motiveert
  • Fysiek en mentaal sterker en fitter
  • Afwisseling, uitdaging en grensverleggend

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heb jij een ijzeren wil en ben je bereid hard te werken en je grenzen te verleggen? Wil jij samen aan de slag om jouw doelen te bereiken en voor eens en altijd afscheid te nemen van die ongezonde gewoontes? Dan is CrossFit geschikt voor jou!

Geef je op voor een gratis proefles!

GRATIS PROEFLES