VAN HOME GYM TOT CROSSFIT BOX

Iedereen weet dat sporten goed voor je is. Maar bij CrossFit Arnhem zorgen we ervoor dat het ook nog eens leuk is. Geen dag is hetzelfde bij CrossFit Arnhem. Wij helpen je een routine te vinden die past bij jouw levensstijl en persoonlijke doelen. Of je nu samen met je buddy een WOD wilt doen of individueel wilt trainen in de open gym, wij hebben alles wat je nodig hebt om in vorm te komen en je goed te voelen.

Begonnen in 2013 in een kleine garage toen Michael Wilson met zijn vrienden wilde sporten maar inmiddels is CrossFit Arnhem uitgegroeid tot één van de grootste CrossFit boxen van Nederland. Maar dit alles nog steeds met hetzelfde doel als 10 jaar geleden: een plek bieden waar iedereen die wilt werken aan een fitte en gezonde levensstijl welkom is.

“Beginnen is de moeilijkste stap, die moet jij zetten, maar wij helpen je graag met de rest.”

NIEUWSGIERIG? PLAN HIER JOUW PROEFLES!

MISSIE

De missie van CrossFit Arnhem is om CrossFit toegankelijk te maken voor een breed en divers scala aan atleten met het doel om gezonde en fitte lichamen en geesten te creëren.

VISIE

“CrossFit Arnhem biedt een hoge kwaliteit fitness services aan, zowel individueel als in groepsverband. Dit doen wij in een state-of-the-art faciliteit met hoge kwaliteit materialen en met een betrokken en enthousiaste community waarbij individuele aandacht & persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel staan. Hiermee leveren wij  een levenslange bijdrage aan de gezondheid van onze leden.”