PERSONAL TRAINING & TRAININGSSCHEMA'S

Heb jij bepaalde doelen die je wilt bereiken? Werk jij liever 1-op-1 met een coach of wil je gebruik maken van een gepersonaliseerd en opmaatgemaakte trainingsschema? Ook hiermee kunnen wij je helpen.

Bij CrossFit Arnhem zijn een groot deel van onze coaches opgeleid tot Personal Trainer zodat zij samen met jou kunnen werken aan het realiseren van jouw doelen. Hiervoor maken wij altijd een afspraak voor een intakegesprek zodat we kunnen kijken welke coach jou het beste kan begeleiden.

Wil je liever zelf trainen aan de hand van een op-maat-gemaakt trainingsschema? Onze coaches zijn gespecialiseerd in het maken van geĂŻndividualiseerde trainingsschema’s (evt. ook in combinatie met personal training en voedings- en leefstijlcoaching). Ook hiervoor maken zij eerst een afspraak voor een intakegesprek. Zo leren zij jou kennen, weten ze wat jouw wensen en doelen zijn, hoe vaak je wilt trainen, of er bijzonderheden zijn waar ze rekening mee moeten houden etc. Daarna gaan zij aan de slag met het samenstellen van jouw eigen, individuele trainingsschema.

*Onze trainingsschema’s en personal trainingen worden op maat gemaakt. Kosten zijn afhankelijk van de duur en de frequentie. Samen met jou stellen wij hiervoor een pakket op maat samen. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem hiervoor contact op met ons.

“Motivation will get you started habbit will keep you going"

NEEM NU CONTACT OP