Personal Training

Persoonlijk, voor een optimaal resultaat

Een Personal Trainer van CrossFit Arnhem helpt jou om nog meer resultaat uit je training te halen. Wil je bijvoorbeeld fitter worden, een strakker lichaam hebben, een gezondere leefstijl, afvallen of een andere doelstelling. Wij kunnen je hierbij helpen. Het is onze passie om je te begeleiden en er samen voor te zorgen om je persoonlijke doelen te bereiken.

Bij CrossFit Arnhem gaan we professioneel te werk bij het behalen van je doelstelling, en zorgen gedurende het proces voor zowel mentale als fysieke steun. Van een personal training in Arnhem kan je het volgende van ons verwachten

  • Een persoonlijk trainingsprogramma
  • Een persoonlijk voedingsschema
  • Motivatie
  • Aanmoediging
  • Advies
  • Afstemming op jouw persoonlijke situatie
201705_StrongFitUnsc_D800_DSC_2463
personal-training

Personal training op hoog niveau

Een personal training altijd op een hoog niveau, daar zorgen onze personal trainers voor. De coaches kijken naar de houding en de positie waarin je de oefeningen uitvoert. Hierdoor wordt je continu gecontroleerd en gedwongen een gezonde houding aan te nemen en oefeningen niet verkeerd uit te voeren. Dit voorkomt blessures en zorgt voor het beste resultaat.

Met onze begeleiding zorgen wij voor de juiste ondersteuning van de weg die jij gaat afleggen. Wie echt wil slagen en hierbij ondersteuning nodig heeft, kiest daarom voor een personal trainer. Het is namelijk een feit dat een directe en persoonlijke vorm van begeleiding leidt tot goede resultaten. Samen met één van onze trainers stel je doelen op en ga jij deze halen!

Ga de uitdaging aan en leg de lat steeds een stukje hoger met een personal trainer. Benieuwd geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met CrossFit Arnhem voor een intakegesprek.

Benieuwd wat CrossFit Arnhem voor jou kan betekenen?

GRATIS PROEFLES