MAAK NU EEN AFSPRAAK VOOR EEN GRATIS PROEFLES!

Heb jij interesse in een lidmaatschap bij CrossFit Arnhem? Twijfel je nog of CrossFit iets voor jou is? Of wil je eerst wat meer informatie over ons?

Bij CrossFit Arnhem vinden wij het belangrijk dat je bewust kiest voor een lidmaatschap bij CrossFit Arnhem. Zo weet je zeker dat je kiest voor een sportschool waar jij je thuis voelt. Daarom mag je bij ons altijd een gratis proefles doen om onze box te ervaren, kennis te maken met onze coaches en mede-atleten en om de sfeer op de box te proeven.

Om ervoor te zorgen dat jouw proefles een succeservaring wordt, is het belangrijk dat wij je inplannen in de juiste les. Daarom maken wij graag persoonlijk een afspraak voor een proefles. Zo kunnen wij rekening houden met jouw ervaring/startniveau, eventuele blessures of andere beperkingen en kunnen wij je inplannen op een dag/tijdstip dat jou het beste uitkomt.

PLAN JOUW GRATIS PROEFLES

Hoe kies je de box die het beste bij jou past?

Het kiezen van een sportschool/CrossFit box is een belangrijke keuze. Als het goed is, ga je er een groot deel van jouw tijd besteden om jouw doelen te behalen. Het is dan ook belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij de box waar je je inschrijft.

Er zijn tal van sportscholen en CrossFit boxen in Nederland. Maar hoe onderscheiden zij zich? En welk concept past het best bij jou en jouw doelen?

In onze checklist lees je meer over waar je op kan letten bij het maken van jouw keuze!

Keuze Checklist

“Showing up is half the battle!”

MELD JE NU AAN VOOR EEN PROEFLES