FOR ORDINARY TEENS WITH EXTRAORDINARY FITNESS

Wij zijn de enige officiële CrossFit box in Arnhem die zich ook officieel CrossFit Kids affiliate mag noemen. Hiermee mogen wij CrossFit lessen geven aan alle leeftijden.

Op dit moment verzorgen 3 keer per week CrossFit Teens-lessen voor kinderen in de leeftijd van 10 tot 18 jaar.

In de tienerjaren ontwikkelt het menselijk lichaam zich in een razend tempo en kan het lichaam zelfs van week tot week veranderen. Het CrossFit Teens-programma is zo ontwikkeld dat kinderen met deze veranderingen leren omgaan en zichzelf succesvol blijven ontwikkelen, zowel fysiek als mentaal. In het CrossFit Teens-programma ligt de nadruk op het aanleren van zowel basis CrossFit-technieken als van de meer geavanceerde bewegingen. Het programma richt zich met name op het ontwikkelen van fysieke vaardigheden maar ook elementen als plezier in bewegen, samenwerken, sociale contacten opdoen en doorzettingsvermogen zijn belangrijke pijlers van ons CrossFit Teens-programma.

* In de toekomst willen wij ook weer CrossFit Kids lessen gaan verzorgen voor kinderen <10 jaar. Houd hiervoor onze website in de gaten.

CrossFit Arnhem bij Zappsport

TEENS

Ook bij onze CrossFit Teens-lessen geldt: kwaliteit voor kwantiteit. De focus ligt op technisch goed en veilig bewegen. Van daaruit bouwen wij de bewegingen verder uit door middel van gewicht en/of moeilijkheidsgraad. Dit betekent dat wij ook bij de Teens-lessen onderdelen zullen schalen.

Om onze Teens op de juiste wijze te kunnen begeleiden en ook hen tijdens elke les persoonlijke begeleiding te kunnen geven, geldt ook voor de Teens lessen een maximum van 12 deelnemers per les.

Momenteel worden de CrossFit Teens lessen gegeven op dinsdag en donderdag van 17:00-18:00 uur en op zondag van 12:00-13:00 uur.

"I'm not strong for a kid, I'm just strong

PLAN JOUW GRATIS PROEFLES