MASTERS

Gezond, fit en bovenal zelfstandig ouder worden. Dit is waar de focus op ligt tijdens onze Masters-lessen. Tijdens onze Masters-lessen ligt de focus op kracht, conditie, balans en coördinatie. De technieken en trainingservaringen die je krijgt aangeleerd tijdens onze lessen zullen jou helpen om in het dagelijks leven langer zelfstandig te kunnen blijven functioneren en om op een gezonde manier ouder te worden. Onze Masters-lessen maken jou echt fit for life! Uiteraard wordt elke les afgesloten met een lekker kopje koffie/thee na afloop zodat ook het sociale aspect niet vergeten wordt.

Onze Masters-lessen staan altijd onder begeleiding van een ervaren en gespecialiseerde coach en zijn geschikt voor iedereen in de leeftijd vanaf 55 jaar of ouder. Natuurlijk ligt deze grens niet zo zwart-wit en kunnen er zeker ook redenen zijn om op jongere leeftijd aan deze lessen deel te nemen. Twijfel jij of deze les voor jou geschikt is? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dan kunnen wij jou van het juiste advies voorzien.

GET FIT FOR LIFE

Masters 55+

Onze Masters aan het woord!

Ben (68): “CFA was voor mij de plek om te herstellen van mijn heupoperatie. De kracht is weer terug en ik voel me sterker dan ooit. Bovendien is het een leuke groep om te socializen na afloop.”

Annelien (64): “Ik train inmiddels alweer 5 jaar bij de CrossFit Arnhem Masters. Mijn conditie en mobiliteit zijn omhoog gegaan en mijn gewicht omlaag. Na afloop van de training is het ook altijd gezellig nakletsen met een lekkere kop koffie.”
Pia (70) & Ed (70): “Trainen als Master bij Crossfit Arnhem is voor ons, ouderen, ideaal: all-round oefeningen en WODs aan te passen aan onze lichamelijke mogelijkheden dankzij goede tips van de coach.
Dankzij dit alles voelen we ons fit, sterk en
tot veel in staat…. dat is fijn ouder worden!”

“Never put an age limit on your dreams!”

PROBEER HET ZELF