TRAININGSFACILITEITEN

Bij CrossFit Arnhem vind je alleen kwalitatief hoogwaardige materialen. Denk aan merken als Rogue, Eleiko, Concept 2 en ATX.

Onze box is ingedeeld in diverse ruimtes. Het rek in onze WOD-ruimte heeft maar liefst 12 werkstations en ook in de Open Gym vind je 12 werkstations. In beide ruimtes kan je gebruik van een divers aanbod aan dumbbells, kettlebells, halters, schijven en ander trainingsmateriaal. Op het gebied van cardio kom je bij CrossFit Arnhem niks tekort. Wij beschikken over een groot aantal roeiers, fietsen, ski-ergs en loopbanden. Er is zelfs een pulley station en een belt squat machine aanwezig. In de ruimte voor het Olympisch Gewichtheffen vind je maar liefst 6 plankiers met uitsluitend Eleiko materiaal. Ook specifiek powerlift materiaal is hier aanwezig. Uniek aan onze box is de 25 meter lange sprinttrack: ideaal voor sleetraining of andersoortige strongfit trainingen. Tot slot hebben wij ook een eigen buitenruimte uitgerust met kunstgras en rekken zodat je met mooi weer heerlijk buiten kunt trainen.

OVERIGE FACILITEITEN

Behalve uitstekende trainingsfaciliteiten, biedt ons Training & Performance Centre ook diverse andere faciliteiten. Zo is er een gezellige ledenlounge waar je voor of na je training kan genieten van een heerlijk kopje koffie of een blikje fitaid. In onze ruime kleedkamers vind je voldoende toiletten en douches. Ook zijn er voldoende kluisjes aanwezig. In onze fysioruimtes kan je bovendien terecht voor fysiotherapie behandelingen of sportmassages. Daarnaast is er een leefstijlspecialist en voedingscoach aanwezig.