Open Gym

De hele dag open om te trainen

Tijdens de Open Gym uren bij CrossFit Arnhem kunnen onze leden zelfstandig komen trainen. Het doel van de Open Gym is vooral dat leden tijdens deze momenten kunnen werken aan hun eigen ontwikkeling, bijvoorbeeld door eerder geleerde skill sets uit de les voor zichzelf te herhalen en te verbeteren. Of via een gepersonaliseerd trainingsschema, gemaakt op het individu. Tijdens de Open Gym uren is er altijd een coach aanwezig welke beschikbaar is voor vragen m.b.t. uitvoering, techniek etc. 

201801_CFArnhem_130413_D850_DSC_2515

Vrij trainen

Onze multifunctionele ruimte is dus voor veel meer te gebruiken dan voor alleen maar de WOD’s. Doordat wij een breed scala hebben aan diverse materialen, van barbells tot dumbells en van Yokes en een 25m lange sprint track voor sled training, kan er door iedereen getraind worden. Elke training kan je jezelf eindeloos blijven uitdagen. Ongeacht welke sport je beoefent of wat jouw trainingsdoelen zijn.

Daarnaast kunnen leden tijdens de Open Platform uren zelfstandig trainen voor het gewichtheffen. Deze uren zijn dus nadrukkelijk bedoeld voor het trainen van de bewegingen van het Olympisch Gewichtheffen: de Snatch (Trekken) en de Clean & Jerk (Stoten). Hiervoor kan gebruik worden gemaakt van de daarvoor bedoelde platforms en specifiek bijbehorende materialen van Eleiko.

Benieuwd naar wat CrossFit Arnhem voor jou kan betekenen?
GRATIS PROEFLES