OPEN GYM & OPEN PLATFORM

Maak of wil jij gebruik maken van een eigen trainingsschema’s? Ben je geblesseerd en zit je in een revalidatietraject? Of wil je trainen op uren buiten onze groepslesuren? Dan is onze Open Gym dé trainingsplek voor jou!

Geen gedoe met af en toe een uurtje vrij kunnen trainen tussen groepslessen door. Bij CrossFit Arnhem kan je de gehele dag door vrij trainen. Hierdoor kan jij optimaal gebruik maken van jouw abonnement en ben je flexibel om te trainen wanneer jij dat wil.

Vrij trainen kan in onze Open Gym ruimte en op de plankiers tijdens de Open Platform uren. Daarnaast hebben wij een grote outdoor ruimte waar je bij mooi weer buiten kan trainen in onze Outdoor Open Gym.

MELD JE NU AAN

OPEN GYM

In de Open Gym vind je maar liefst 2 grote rekken van Rogue. Zo heb je altijd een trainingsplek voor jouw squats, presses en gymnastics movements. Daarnaast vind je in de Open Gym een uitgebreid aanbod aan materialen, zoals verschillende halters, schijven, dumbbells, kettlebells, ghd’s, fietsen, roeiers en ski-ergs. Ook vind je hier materialen die je niet zomaar in elke CrossFit-box tegenkomt. Denk bijvoorbeeld aan een Functional Trainer station, een belt squat, een reverse hyper, diverse trainingsbanken en natuurlijk wormen voor buddy- en teamtrainingen.

Gedurende de ruime openingstijden van de box is het te allen tijde mogelijk om vrij te trainen in de Open Gym. Zo is de Open Gym de ideale plek voor jou om nooit een training te hoeven missen.

OPEN PLATFORM

Ben je een gewichtheffer, powerlifter of wil je werken aan het verfijnen van jouw haltertechnieken? Dan zijn onze plankiers the-place-to-be voor jou.

Tijdens onze ruime Open Platform-uren in onze Weightlifting-area kan jij in een rustige setting werken aan jouw techniek en zo het maximale uit jouw trainingen halen.

In onze Weightlifting-area vind je het beste van het beste als het gaat om haltertraining. Zo train je altijd op een officieel Eleiko-plankier met officiële Eleiko-halters en schijven. Ook zijn er trainingsbankjes en squatrekken aanwezig van Eleiko en wij beschikken zelfs over diverse specialty bars. Kortom, het zal je aan niks ontbreken op onze plankiers.

OUTDOOR OPEN GYM

Sport jij liever in de buitenlucht of ben jij een mooiweer-sporter? Sinds kort hebben wij een eigen, afgesloten Outdoor Open Gym waar jij als lid van CrossFit Arnhem te allen tijde kan trainen gedurende openingstijden van onze box.

Behalve een kunstgrasvloer, hebben wij hier diverse Outdoor Rigs geplaatst zodat je ook buiten het maximale uit jouw trainingen kan halen. Squatten, deadliften, benchen, pull ups, het kan allemaal in onze Outdoor Gym.

Bij mooi weer geven wij bovendien ook groepslessen in de buitenlucht want hoe fijn is het om af en toe ook lekker in het zonnetje te kunnen trainen: gratis vitamine D.

HARD WORK PAYS OFF”

NEEM NU CONTACT OP