STRONGFIT

In onze StrongFit-lessen ligt de focus op technisch goed, functioneel en efficiënt bewegen. Hiermee wordt o.a. kracht, explosiviteit, (kracht-)uithoudingsvermogen en balans getraind. Onze coaches zijn opgeleid volgens de StrongFit-principes van Julien Pineau. Tijdens de trainingen wordt o.a. gebruik gemaakt van slees, yokes, farmer handles en zandzakken als trainingsmaterialen. Er wordt gewerkt in circuitvorm waardoor je traint in een gezellige en sociale setting met veel individuele begeleiding.

StrongFit

StrongFit is bedoeld om een sterk, gebalanceerd en gezond lichaam te creëren. De principes zijn gebaseerd op het leren begrijpen van de juiste bewegingen en de natuurlijke bewegingen van het menselijk lichaam. Het gaat dus niet altijd om wat je doet, maar vooral hoe en waarom.

StrongFit-lessen zijn bij uitstek geschikt om aan te passen aan ieders niveau, bijvoorbeeld door middel van het aanpassen van gewichten, verminderen van herhalingen of het inkorten van een bepaald onderdeel van de workout. Zo blijft de workout voor iedereen uitdagend en intensief!

“It begins at the end of your comfort zone!"

PLAN JOUW GRATIS PROEFLES