CrossFit Arnhem

CrossFitten in Arnhem

Bij CrossFit Arnhem vind je geen grote, ingewikkelde fitnessapparaten maar wordt er voornamelijk getraind met eigen lichaamsgewicht. De oefeningen worden uitgevoerd met diverse materialen zoals stangen (met en zonder gewichten), kettlebells en box jumps. Daarnaast heeft CrossFit Arnhem een groot, multifunctioneel pull-up rek welke gebruikt wordt tijdens de WOD’s.

Onder begeleiding van een gecertificeerde en professionele trainer wordt er gewerkt in groepen van maximaal tien personen. Hierdoor is er ruimte voor individuele en persoonlijke begeleiding gedurende de uitvoering van de diverse oefenvormen tijdens de WOD. Door het trainen in groepsverband wordt er bij CrossFit Arnhem op een leuke manier competitief getraind.

Waarom trainen bij CrossFit Arnhem?

Bij CrossFit Arnhem vinden wij het belangrijk dat jij je op je gemak voelt zodra je de box binnenstapt. Wij willen dat jij je thuis voelt binnen onze community. Grenzen verleggen en het uiterste uit jezelf halen worden aangemoedigd door de trainer en je mede-sporters. Samen werken wij aan een gezondere levensstijl.

  • Professionele begeleiding van gecertificeerde trainers
  • Een sterk community gevoel waar iedereen elkaar kent en steunt
  • Fysiek en mentaal sterker en fitter
  • Afwisseling, uitdaging, en grensverleggend

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heb jij een ijzeren wil en ben je bereid hard te werken en je grenzen te verleggen? Wil jij samen aan de slag om jouw doelen te bereiken en voor eens en altijd afscheid te nemen van die ongezonde gewoontes? Dan is CrossFit geschikt voor jou!

Durf jij de uitdaging aan? Meld je dan nu aan!

GRATIS PROEFLES