CrossFit

CrossFit is een sport waarbij gewichtheffen, cardio en gymnastiek gecombineerd wordt en vindt in groepsverband plaats, met een intensieve begeleiding van de coach, of kan individueel beoefend worden. Een training wordt ook wel WOD genoemd (Workout Of the Day) en is een korte intensieve workout met functionele bewegingen.

Bij onze CrossFit box in Arnhem zijn de mogelijkheden oneindig. We beschikken over een breed scala aan materialen en een groot lesaanbod. Met behulp van professionele en gecertificeerde trainers kun jij werken aan onder andere kracht, conditie, techniek en uithoudingsvermogen.

Dankzij ons grote aanbod is er voor ieder wat wils. Wil je individueel trainen en persoonlijke records verbeteren? Of train je liever in een groep, waar je elkaar kan motiveren tot het uiterste te gaan? Bij CrossFit Arnhem is het allemaal mogelijk.

Waarom trainen bij CrossFit Arnhem?

 

Bij CrossFit Arnhem vinden wij het belangrijk dat jij je op je gemak voelt zodra je de box binnenstapt. Wij willen dat jij je thuis voelt binnen onze community. Grenzen verleggen en het uiterste uit jezelf halen worden aangemoedigd door de trainer en je mede-sporters. Samen werken wij aan een gezondere levensstijl.

  • Professionele begeleiding van gecertificeerde trainers
  • Een sterk community gevoel waar iedereen elkaar kent en steunt
  • Fysiek en mentaal sterker en fitter
  • Afwisseling, uitdaging, en grensverleggend

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heb jij een ijzeren wil en ben je bereid hard te werken en je grenzen te verleggen? Wil jij samen aan de slag om jouw doelen te bereiken en voor eens en altijd afscheid te nemen van die ongezonde gewoontes? Dan is CrossFit geschikt voor jou!

Durf jij de uitdaging aan? Meld je dan nu aan!

GRATIS PROEFLES